O NAMA

D.B.T. d.o.o. je osnovan koncem 1991. godine i od početka se formira u tvrtku usmjerenu za rad na tržištu okova i pribora za proizvodnju vrata, prozora i namještaja. To usmjeravanje smo uspjeli zadržati u proteklih 24 godina rada i do sada smo u našoj ponudi skupili široku ponudu proizvoda iz domaće proizvodnje, kao i proizvode značajnih europskih proizvođača.

Proteklo vrijeme rada, sva raspoloživa sredstva i rad bili su maksimalno usmjereni u razvoj programa ponude, izgradnju vlastite infrastrukture i osvajanje tržišta. Danas možemo iz širokog asortimana, svaku narudžbu realizirati u vrlo kratkom roku, tako, da je roba kod kupca u roku 24 sata od momenta prijema narudžbe, za cijelo područje Hrvatske.

U BiH, u Bihaću, smo 1997. godine osnovali trvtku Favorit-BH d.o.o., u Sloveniji D.B.T. d.o.o. Radlje ob Dravi posluje od 2005. godine, a u Srbiji, u Beogradu, 2005. godine osnovana je tvrtka D.B.T. Okovi d.o.o. Sve navedene tvrtke razvijaju jednaki program rada kao i D.B.T. d.o.o., Zaprešić.

UZORCI PROIZVODA IZ NAŠEG SALONA