Pur pjene i silikoni, RAL montaža

AKFIX KATALOG

Asortiman PU pjena, silikona, brtvila, ljepila i aerosola

akfix slika

KATALOG HR

Brtvljenje fasada

Trake za brtvljenje fuga, folije, materijali za brtvljenje i ljepila koji podliježu svim zahtjevima zaštite od udara kiše, vjetra, rose snijega, zvučne i toplinske zaštite

phpThumb_generated_thumbnail (61)

– Katalog proizvoda

Hibridna ljepila

Visokovrijedna ljepila i materijali za brtvljenje koji omogućuju sigurnu i jednostavnu izvedbu svih radova u području prozora i fasade, a pri tome se u potpunosti odriče izocijanata korištenih u PUR­proizvodima, kako bi zadovoljili uvjete ekološki i zdravstveno prihvatljivih proizvoda.

phpThumb_generated_thumbnail (62)

– Katalog proizvoda

Pu ljepila

Neutralna, 1-komponentna, ­montažna ljepila na hibridnoj bazi s vrlo dobrompostojanošću u pogledu starenja i vremenskih utjecaja. Elastična ljepila kojaotvrdnjavaju i na vlazi. Prikladna za lijepljenje panela, za unutarnju i vanjsku primjenu.

phpThumb_generated_thumbnail (63)

– Katalog proizvoda

Pur pjene, silikoni

Pjene prikladna za punjenje i izolaciju priključnih prozorskih fuga kao i punjenje priključnih fugavratnog okvira. Izvrsno se veže na betonu, zidu, kamenu, žbuci, drvu i vlaknastom cementu. Silikoni, neutralni, bezkiselinski, akrilni.

– Katalog proizvoda

RAL montaža

Trake za brtvljenje fuga, prozorske folije, pjene, letvice, butilne trake, za vanjsko, srednje i unutarnje brtvljenje. Namjenjene za novogradnju i sanaciju. Atestirani proizvodi sa 10-godišnjim funkcijskim jamstvom u prozorskom sustavu brtvljenja. Paropropusni i vodonepropusni impregnirani pjenasti materijali.

 – Ljepila za RAL montažu

– Naknadna RAL montaža

– Trake za RAL montažu

– RAL montaža upute

Specijalne trake za brtvljenje

Prozorske folije unutrašnje i vanjske, butilne trake za brtvljenje za brzo, sigurno i jednostavno brtvljenje.

phpThumb_generated_thumbnail (64)

– Katalog proizvoda